Romige volkoren pasta

Artikelen

Binnenactiviteiten en Gezondheidstips / Artikelen 82 Views

Met Asperges en Zalm

Ingrediënten:

• 2x cottage cheese
• 1 gram parmezaanse kaas
• 3 lente-uitjes
• 200 gram volkoren pasta
• 250 gram diepvries zalmmoot
• 500 gram asperges
• Platte peterselie naar smaak
• Peper
• Zout

Bereiding

• Kook de pasta volgens beschrijving.
• Kook de zalm in de verpakking gaar (ongeveer 7 min.) Snij de zalm daarna in stukjes.
• Schil de asperges met een dunschiller en snij het kontje en topje eraf. Halveer de asperges en snij in kleine stukjes, kook deze gaar.
• Snij ondertussen de peterselie, lente uitjes en parmezaanse kaas fijn.
• Pak een grote kom en voeg hier alle ingrediënten in samen. Voeg ook de 2 bakjes cottage cheese toe met wat zout en peper.

Tip: ook lekker met geroosterde pijnboompitten!

Enjoy!
Liefs Nicole

Comments