Leefstijl Challenge

Artikelen

Binnenactiviteiten en Gezondheidstips / Artikelen 83 Views

UITNODIGING!

Vorden Leefstijl Challenge 

We bewegen te weinig, zitten te veel, eten te veel calorierijke voeding en eten te weinig vitaminen/mineralen rijke voeding. Met de pijlers bewegen, voeding en mentale fitheid zet de Vorden Leefstijl Challenge een uniek leefstijl- en afslankplan neer. 

Waar de meeste huidige (oude) afslankmethoden er uitsluitend op gericht zijn om gewicht te verminderen is het Vorden Leefstijl Challenge programma erop gericht om het vetpercentage te verminderen (het juiste gewicht verliezen dus) én het lichaam gezonder en weerbaarder te maken.

Het programma is ontwikkeld op basis van de WHO (World Health Organization) en TNO/Fit!vak beweeg- en preventie richtlijnen voor obesitas en overgewicht. De Europese commissie spreekt al over een overgewicht epidemie, dit programma geeft er, op een duurzame manier, antwoord op, omdat een actieve- en gezonde leefstijl centraal staat.

In het programma wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde, award winning, beweegmonitor waarmee deelnemers hun gehele beweegpatroon inzichtelijk krijgen. Het programma bevat een boeiend kennisdeel met online e-learning cursussen en e-boeken, Mentaal!START en het boek “Gezond Afvallen” en deelnemers worden begeleid door een gecertificeerd Overgewicht Preventie coach.

De opstart van het programma zijn 4 coach momenten (gezond bewegen, vitale voeding, mentale fitheid en optimalisatie), in 3 maanden. Samen met de deelnemer wordt een persoonlijk plan opgesteld.

Het Vorden Leefstijl Challenge programma wordt in Vorden en omstreken exclusief aangeboden door Indoor Sport Vorden Leefstijl centrum. 

Lanceringsaanbieding!

Wil je meteen aan de slag om van 2015 een vitaler jaar te maken, met een gezonder gewicht, profiteer dan van onze opstart aanbieding van € 119,95 voor de eerste 20 deelnemers.

Voor informatie en  inschrijving: info@indoorsportvorden.nl

Comments