Chinese HotPot

Artikelen

Binnenactiviteiten en Gezondheidstips / Artikelen 87 Views

Een maaltijdsoep vol met verse groente.

Ingrediënten:

• 1 Broccoli
• 2 Rode uien
• 2 Blokjes kippenbouillon
• 500 gr kipfilet
• 100 gr Taugé
• 4 Eieren
• Eiermie
• 150 gr sperziebonen

Optioneel: Knoflookpoeder, Djahé, Sambal, Ketjap, Zout en Zwarte Peper.

Bereiding

• Kook de sperziebonen in water met 1 blokje kippenbouillon voor 5 min.
• Snij de ui en broccoli fijn en roerbak voor 5 min. op hoog vuur. Voeg de sperziebonen toe en kruid naar smaak. Zet het vuur uit en voeg 2 handjes Taugé toe. Roer even om, zodat de Taugé knapperig blijft.
• Snij de kip in reepjes en roerbak gaar.
• Kook 4 eieren voor 7 min.
• Kook de eiermie gaar volgens de beschrijving op de verpakking. Voeg hierbij 2 kippenbouillon toe.
• Verkruimel 2 blokjes bouillon en voeg toe in de pan.

Enjoy!
Liefs Nicole

Comments