[BLOG] “Ik maak deel uit van een mooi gemixt gezelschap”

Artikelen

Binnenactiviteiten en Gezondheidstips / Artikelen 92 Views

Rick Coljee
Fitness instructeur,

“Wat is het begrip fitness…?” Met fitness wordt het geheel van sporten en activiteiten die bedreven worden in sportscholen bedoeld.  Indoor Action kan deze vraag natuurlijk voor een heel groot deel beantwoorden. Bij Indoor Action bieden we verschillende doeleinden. Denk aan trainingen ter ondersteuning van de gezondheid en algemene fitheid. Trainingen gericht op vetverbranding en afvallen en tot slot trainingen gericht op spiergroei (hypertrofie) of toename van spierkracht.

Nu bijna drie jaar in vaste dienst blijf ik nog steeds bij de gedachte dat Indoor Action op alle aspecten vooruitstrevend is! Voordat ik in de sportbranche ging werken, heb ik veel andere banen gehad. Leuke, maar ook minder leuke banen, echter is sport altijd een rode draad door mijn leven geweest. Vandaar dat ik er niet raar van op keek dat ik in de sportschool terecht ben gekomen als professional.

“Ik maak deel uit van een mooi gemixt gezelschap waar kwaliteit, professionaliteit en
binding met onze leden hoog in het vaandel staan.”

Ik ben gelukkig niet de enige fitnessinstructeur binnen Indoor Action. Ik maak deel uit van een mooi gemixt gezelschap waar kwaliteit, professionaliteit en binding met onze leden hoog in het vaandel staan. Wij helpen graag de beginnende sporter, maar ook de sporter die al bekwaam is met fitness weten wij altijd te helpen. Daarbij kijken wij naar jouw doelstelling! Wij zullen jouw sportschema’s, voedingsadviezen en vetpercentage metingen altijd met je doornemen. Zo zorgen wij ervoor dat je nooit met vraagtekens Indoor Action verlaat.

Mijn tip aan jullie…

Vaak merk ik dat leden een algemene warming-up doen op de Crosstrainer of Skillrow, dit is zeker niet slecht, maar varieer eens met je warming-up! Denk aan Rope Jumps, Assault Bike of pak eens een buikspier/core circuitje waarbij je 3 rondes van 4 oefeningen pakt zonder rust. Heb je ook meteen dat wasbordje getraind!

Ik zie jullie graag langskomen voor advies of een gezellig praatje!

Comments